Çeşme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer :
WEB https://cesmeotml.meb.k12.tr
Adres : DALYAN MAH. 4202 SK. NO12 DALYAN/ÇEŞME/İZMİR
VİZYON : Okulumuzda vizyonumuz, öğrenme sürecinin en iyi şekilde işletilmesi ve kendisine mükemmeli hedef belirleyen gençlerimize turizm sektöründe sağlam bir gelecek hazırlamaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülke değerlerine sahip çıkan, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, teknolojiyi yakından takip ederek değişim, gelişim ve yeniliklere açık , çevre şartlarını göz önünde bulundurarak turizm sektörünün beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda bilgili . becerikli, kendine güvenen, insan ilişkilerine değer veren öğrencilir yetiştirmek ve saygı-güven, öğretmen-öğrenci-veli işbirliğine dayanan bir eğitim ortamı sağlamaktır.
BAŞARILAR : 2014 - VII. ALTIN KEP YARIŞMASINDA TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ 2015 - V. ALANYA ALTIN KEPÇE YEMEK YARIŞMASI 2 KUPA, EN İYİ LİSE, 1 ALTIN, 2 GÜMÜŞ, 2 BRONZ, 2 MERİT 2016 - 14. İSTANBUL GASTRONOMİ GÜNLERİ 2 GÜMÜŞ, BRONZ, 4 MERİT 2016 - İZMİR’ in ŞEFLERİ ULUSAL YEMEK YARIŞMASI İZMİR ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 2017 - IX. ALTIN KEP YEMEK YARIŞMASI TÜRKİYE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ 2017 - 15. İSTANBUL GASTRONOMİ GÜNLERİ 3 GÜMÜŞ, 8 BRONZ, 4 MERİT 2017 - KUŞADASI YEMEK YARIŞMASI BEŞİNCİLİĞİ

Otel Odası :4
Yatakhane Koğuşu :5